section-8-prejudice-obohati-nove-mapy
Novinka Section 8: Prejudice obohatí nové mapy

Section 8: Prejudice obohatí nové mapy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

31. 5. 2011 08:36
Reklama

Přestože v naší recenzi střílečka Section 8: Prejudice příliš neuspěla, ve světě se prodává solidně. Tvůrci z vývojářského týmu Timegate Studios se tak nenáročnou sci-fi akci rozhodli dále rozšířit. Už zítra vyjde na sítích Games for Windows Marketplace a Xbox Live Arcade první stahovatelný balíček (Overdrive Map Pack), který přinese dvě nové mapy.

Hráči si za 320 Microsoft bodů budou moci pořídit dvojici multiplayerových lokací. Abaddon vás zavede mezi krátery naplněné lávou, kde se nachází elektrárna. Naopak v lokaci Sky Dock se dostanete do méně žhavého prostředí. Vojenská základna s platformou pro start vesmírných lodí je situována ve zmrzlé tundře. Obě mapy jsou hratelné jak v klasickém online multiplayeru, tak v jeho offlinové verzi. Přístupny jsou všechny herní módy, tedy Swarm, Conquest a také nedávno zpřístupněný Assault.

Střílečka Section 8: Prejudice je v současnosti dostupná ve verzích na PC a Xbox 360. Na své si ale časem přijdou rovněž majitelé konzole PlayStation 3 – verze pro ni by měla dorazit v létě letošního roku. Budeme vás informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama