colonial-marines-je-potvrzeno-na-2012
Novinka Colonial Marines je potvrzeno na 2012

Colonial Marines je potvrzeno na 2012

Ondřej Švára

Ondřej Švára

1. 6. 2011 16:13
Reklama

Už celých deset let se vznáší nad akční značkou Aliens: Colonial Marines aura nejistoty a marketingového temna. Snad žádná jiná hra poslední dekády nebyla tolikrát odvolána a zrušena, aby se obratem a v úplně jiných vlastnických poměrech potvrzovalo její znovunasazení. V předvečer letošní americké výstavy E3 je snad konečně jasné, že efpéesková alternativa k Aliens vs. Predator vyjde.

Potvrdila to Sega, která prostřednictvím Gearbox Software (Duke Nukem Forever) hru vydá na jaře příštího roku. U příležitosti E3 si pak budeme moci Kolonisty prohlédnout zblízka ve stádiu velké rozpracovanosti.

Příběhové zasazení hry využívá vetřelčího brandu, ale kontury zápletky připomínají spíše Dead Space. Ocitnete se totiž v roli mariňáka, který svůj tým vede k opuštěně nákladní lodi Sulace, jenž je připoutána k oběžné dráze planety LV-426 a úkol zní jasně - zjistit co se na lodi duchů stalo. Hra ovšem plně využívá licenční politiky 20th Century Fox a vedle LV-426 tak použije z filmovových kulis například i lidskou kolonii Hadley's Hope a množství zbraní a vůbec technické výbavy. Colonial Marines tedy bude alienovkou v pravém slova smyslu.

Hra poběží na vylepšeném Unreal Enginu 3 a je směřována na Xbox, Playstation a PC. Níže se smilujte nad chudým teaserem pro E3, který autorům mnoho práce opravdu nedal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama