nfs-world-je-definitivne-uspesne
Novinka NFS: World je definitivně úspěšné

NFS: World je definitivně úspěšné

Ondřej Švára

Ondřej Švára

1. 6. 2011 13:48 2
Reklama

Navzdory nepříliš pozitivním recenzím (třeba i té naší) a proti všem prvotním očekáváním se onlinové free2play MMO Need for Speed: World těší dobrému videohernímu zdraví. Komunita jeho hráčů aktuálně dosáhla pěti milionů registrací a samotná hra je pravidelně vylepšována novými detaily, až si téměř po roce od svého vydání říká o nové zhodnocení.

Koncem května (takže vlastně včera) se online jezdci dočkali zbrusu nového patche, který je obsahově o poznání bohatší, než většina minulých. Kromě asi třiceti položek z bug listu přináší po celosvětové údržbě serverů vůz Audi A1 clubsport quattro, v Aftermarketu jsou nyní k mání nové doplňky a také přibyla možnost přidat si na vůz karbonovou kapotu. Krom toho studio EA Black Box snížilo hranici bodů nutných pro odemknutí cen a vizuálních doplňků,tentokrát však pouze u těch, které se kupují za reálné peníze.

Kompletní výpis patche je zveřejněn ZDE a tom, že NFS: World je hrou skutečně pro všechny, i pro majitele starších počítačů, svědčí například seznamová noticka, že bylo vyřešeno zamrzání hry na grafických kartách GeForce 7300... Hrajete World i vy? Jak se vám dnes líbí?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama