pripomente-si-half-life-tak-jak-nevypadal
Novinka Připomeňte si Half Life tak, jak nevypadal

Připomeňte si Half Life tak, jak nevypadal

Ondřej Švára

Ondřej Švára

1. 6. 2011 12:10 12
Reklama

Čekání na Half Life 3 je skandálně dlouhé a dá se říci, že dosud vlastně i marné. Proto občas každému z nás vlezou do hlavy třináctileté vzpomínky na hru, která následné šílenství okolo tvorby studia Valve způsobila. Na původní Half Life.

Stalo se to i jednadvacetiletému Britovi Jamesi Bensonovi, kouzelníkovi s počítačovou animací, který po excelentní parodii Dance Fortress tentokrát připravil vzpomínkové video právě k původnímu Half Lifu. Ale vzpomínkové v tradičně Bensonově podání. Na videu uvidíte typické half-lifovské situace, ovšem tak jak se v původní grafice hry nestaly. Benson si totiž opět pohrál s animací a 99 procent obsahu ze starého Half Lifu videu upravil. Přesto ze snímku, na kterém Benson pracoval šest týdnů, nostalgie doslova prýští. Možná, že nějak takhle by mohl vypadat remake pro Nintendo Wii..

Sluší se dodat, že James Benson loni již profesionálně pracoval na animaci postav k RPG Fable III. „Byly mi přiděleny úkoly jako útočení zbraní, obličejová mimika a interakční výrazivo NPCček," říká hrdě Benson. To není špatně na člověka s osmnáctiměsíční zkušeností v 3D Maxu a půlroční v Softimage XSI.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama