zaklinac-2-opet-pro-konzole
Novinka Zaklínač 2 (opět) pro konzole

Zaklínač 2 (opět) pro konzole

Maggot

Maggot

2. 6. 2011 19:48 9
Reklama

UPDATE:

CD Projekt skutečně potvrdil verzi pro Xbox 360, která vyjde se všemi opravami a chystanými DLC balíčky. Datum prozatím nebylo potvrzeno, ale stále se počítá s půlkou listopadu, jak nazančily herní obchody. Vývojáři se dušují, že hra nebude nikterak osekaná a bude stejně kvalitní jako verze pro PC. O PS3 verzi nepadlo slovo, prozatím se s ní tedy nepočítá.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

I přes neustále dohady vydavatele - prodejců a odhady komunity, shromážděné kolem druhého Zaklínače, který slavil na našem serveru vcelku grandiózní premiéru, se v dílnách CD Projektu přeci jen něco kutí. Pozdě po půlnoci chystá CD Projekt speciálně konferenci, na níž má údajně oznámit port hry pro Xbox 360. Buržoazie byla opět rychlejší! Dva velké polské obchody, Ultima a Gram.pl, do své nabídky totiž hru přidali ještě předtím, než ji CD Projekt vůbec odhalil. Nebylo by to poprvé ani naposledy, kdy by velký řetězec vyzradil předčasné vydání hry, v případě Zaklínače to není až tak divné.

Pravdou je, že se to týká pouze Xbox 360 verze. Zatím se zdá, že majitelé PlayStation 3 buďto ostrouhají úplně, v lepším případě se dočkají později. Důvodů, proč by hra měla vyjít pouze na Xbox 360 je samozřejmě hned několik. Jednodušší programování a také dobré vztahy s Microsoftem tomu rozhodně jen napomáhají. Ratingová společnost ESRB minulý měsíc také také ohodnotila pouze Xbox 360 verzi, tudíž to máme téměř černé na bílém. Nezbývá než vyčkat na samotnou konferenci, kde bude Zaklínač 2: Vráhové Králů oficiálně oznámen i pro Xbox 360. Teď už, doufejme, definitivně.  Málem bychom zapomněli nastřelené datum vydání - 15.11. 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama