fifa-12-s-novym-socialnim-klubem
Novinka FIFA 12 s novým sociálním klubem

FIFA 12 s novým sociálním klubem

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 6. 2011 20:47
Reklama

Letošní ročník fotbalové simulace FIFA přijde s celou řadou zajímavých vylepšení. Co se samotné hry týče, můžete se těšit zejména na nový systém kliček a hlavně systém kolizí. Mimo trávník pak budete moci využít čerstvě představenou sociální & komunitní službu EA Sports Football Club.

V rámci konference Electronic Arts byl tento prvek popisován jako služba, v rámci které se mohou jednotliví hráči nového ročníku FIFA spojovat a přidávat se k milionům dalším, kteří sérii rok co rok podléhají. Football Club by měl rovněž sloužit jako sběrnice nejrůznějších statistik, které budou zaznamenávány pokaždé, když budete hrát. Ať už sami, nebo proti ostatním hráčům v multiplayeru.

Nadstavbou celé služby pak bude možnost plné podpory oblíbeného klubu, a to prostřednictvím vydělávání speciálních klubových bodů. Tím se budete spolu se svým týmem posouvat výše v žebříčku dalších klubů a budete moc všem kolem sebe dokázat, že zrovna ten váš je nejlepší. Co je zajímavé, hra si bude neustále zachovávat svěžest a čerstvot reagováním na skutečné dění v klubech, každý týden totiž nastane jakýsi restart, hráčům se nastaví nejrůznější atributy podle výsledků v posledních zápasech a pojede se nanovo. Vývojáři si proto slibují, že zážitek z hraní FIFA 12 bude velmi podobný sledování a prožívání skutečného fotbalu, což není zrovna nízký cíl. Uvidím na podzim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama