novy-flashpoint-obohati-prvni-rozsireni
Novinka Nový Flashpoint obohatí první rozšíření

Nový Flashpoint obohatí první rozšíření

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2011 10:16
Reklama

Chlapíci z britské společnosti Codemasters dnes odhalili první stahovatelný balíček pro akci Operation Flashpoint: Red River. Rozšíření The Valley of Death Pack se na konci června objeví na sítích Games For Windows Marketplace (560 Microsoft bodů), Xbox Marketplace (560 Microsoft bodů) a PlayStation Network (5.99 Euro).

Hráči se mohou těšit na osmičku nových Fireteam Engagements misí, které jsou hratelné jak v single-playeru, tak v multiplayeru až pro čtyři pařany. Nové mise jsou rozděleny po dvou do módů Combat Sweep, CSAR, Last Stand a Rolling Thunder. Vývojáři připravili zajímavá prostředí, přislíbeny jsou sklady a továrny v bývalém sovětském městečku a bahno ve vesničce poblíž neznámé řeky, která se nachází v údolí lemovaném rozpadajícími se kopci.

Přesné datum vydání balíčku The Valley of Death Pack zatím lidé z Codies nezveřejnili, určitě vás o něm budeme informovat. Startu distribuce prvního DLC pro vydařenou válečnou akci s českými kořeny bude předcházet důležitý update. Na závěr přikládáme čerstvou sadu obrázků:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama