pvp-souboje-rozsiri-magicku-za-dva-tydny
Novinka PvP souboje rozšíří Magicku za dva týdny

PvP souboje rozšíří Magicku za dva týdny

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 6. 2011 13:24
Reklama

Na E3 se vydala také společnost Paradox Interactive s kouzelnickou akcí Magicka. Vydavatelství fanoušky klenotu od studia Arrowhead potěšilo ukázkou slibovaných player vs player soubojů. Ty budou do hry přidány formou bezplatného updatu 21. června. „Kolegové kouzelníci, během následujících dvou týdnů si připravte seznam přátel, kteří se k vám zachovali zle. Šance na odplatu přijde dříve, než jste čekali,“ píše se v tiskové zprávě.

Až čtyři hráči spolu budou moci bojovat hned ve třech herních módech. Klasický deatmatch není třeba představovat, v módu Brawl má tým/hráč určený počet životů (vítězí ten, kdo vydrží nejdéle). Třetím módem je Kreitor, kde se kouzelníkům postupně odemykají speciální schopnosti, které jsou nuceni využívat a průběžně tak musí měnit strategii v závislosti na dostupných kouzlech.

Bitvy kdysi tak přátelských kouzelníků se odehrají na mapách Havindir Arena a Training Ground, které hru společné s novým oblekem doplní při spuštění PvP módu. V době vydání ještě tvůrci vypustí mini DLC za drobný finanční obnos. Pro nadšence budou připraveny balíčky s různými mapami a obleky, vše bude ještě upřesněno. Přikládáme trailer s ukázkou intenzivních kouzelnických PvP soubojů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama