arma-2-firing-range-miri-na-tablety
Novinka Arma 2: Firing Range míří na tablety

Arma 2: Firing Range míří na tablety

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 6. 2011 15:03
Reklama

Jak jsme váš už dříve informovali, na letošní ročník E3 se vydali také zástupci české společnosti Bohemia Interactive, aby zde prezentovali své projekty. Vedle prezentace dříve oznámených kousků se dnes český vývojářský tým rozhodl odhalit také úplnou novinku. Je jí minihra Arma 2: Firing Range pro systémy iOS, Android a sociální síť Facebook. Chystaná odbočka slavné válečné série bude jako první dostupná pro systém Android, a to už někdy v tomto měsíci.

Na tabletech, smartphonech a časem i na nejznámější sociální síti hráče čeká hlavně testování předností jednotlivých zbraní a soupeření v umění střelby na cvičišti. Firing Range je souborem několika detailně zpracovaných 3D střelnic, na nichž můžete zkoušet celou řadu zbraní a pokud se vám zadaří, pak se zapsat do online tabulek a poměřit tak své schopnosti s ostatními. Tvůrci kladou důraz hlavně na realistické zpracování mnoha pušek. Připraveno je několik herních módů a spousta achievementů, které podpoří soutěživost.

Mimo menšího projektu Arma 2: Firing Range se chlapíci z Bohemky dnes pochlubili také novými trailery třetího dílu série vojenských simulací Arma a vrtulníkové hry Take On Helicopters. Krátká videa bohužel neodhalují žádné větší novinky, fanoušky ale jistě potěší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama