sledujte-cesky-prelozene-trailery-z-e3
Novinka Sledujte česky přeložené trailery z E3

Sledujte česky přeložené trailery z E3

Maggot

Maggot

9. 6. 2011 09:15 3
Reklama

Update (9. 6. - 11: 15): Nejnovějším přírůstkem do rodiny videí v češtině je trailer ze zombie akce Dead Island, přeložili jsme také minutový trailer představující nelegální závodníky z Ridge Racer Unbounded, těšit se dále můžete na šestiminutové gameplay video z Assassin's Creed: Revelations.

Update (8.6. - 19:21): Nezapomínáme na vás, hlásíme se tedy přímo z fronty, kde jsme ukořistili další zářezy v podobě nově přeložených ukázek. Jednou z nich je například trailer na Devil May Cry, dále stojí za zmínku trailer pro multiplayerovou řež Gotham City Impostors, který legračně paroduje nám známé superhrdiny. Nemohli jsme se vyhnout ani hvězdnému titulu ubisoftí konference, Assassin's Creed: Revelations, který ukazuje svět tak, jak jej vidí Desmond. V závěsu už stojí jen trailer pro Need for Speed: The Run, Driver: San Francisco a nového Hitmana s podtitulem Absolution, který si taktéž nezaslouží přehlédnout. Majitele 3DS určitě potěší ukázka Resident Evil: Operation Racoon City. Krom toho se naše Hrej TV pravidelně deoplňuje o desítky nových trailerů, tudíž nepřehlédněte onu záložku v pravém horním rohu!

Update (18:41): mezi nové přírůstky se řadí trailery z očekávaných sci-fi titulů: krátký teaser akce Halo 4 a také video z akčního RPG Mass Effect 3 s příznačným názvem "pád Země".

Veletrh E3 na nás vyplivl hned několik, velice zajímavých ohlášení, která byla doprovázena jednak dlouhými řečmi, ale také fešnými ukázkami, které rozhodně stojí hřích. Nebo alespoň minimálně za podívání. Máme pro vás například česky přeložený trailer Uncharted 3: Drake's Deception, na jehož záběrech se hlavní hrdina nachází v hned několik neázivděníhodných situacích, které by daly zabrat i Indiana Jonesovi. Propásli jste úžasnou prezentaci Frostbite 2 enginu, který pohání momentálně nejatraktivněji vypadající hru součastnosti, Battlefield 3? Není problém, určitě vám vypadne zrak, tudíž si pusťte alespoň zvuk.

I nový Tomb Raider si prošel vcelku podařeným ohlášením, demonstrované demo je totiž dostatečně přesvědčivé na to, abychom se na revival Laru znovu těšili. Ubisoft se také předvedl s předváděčkou Far Cry 3, kterou předvedl naprosto nečekaně. Ještě předtím se ale na scéně objevil Randy Pitchford ze studia Gearbox, aby odhalil Brothers in Arms: Furious 4, volněji pojatou epizodu FPS akce z druhé světové války. Naší jízdu pomalu zakončíme česky přeloženými trailery na BioShock: Infinite, Prey 2 a Prototype 2 - akce za akcí, unikát za unikátem. V průběhu výstavy budeme trailery ještě přidávat, tudíž nesmutněte, pokud ve výčtu nenajdete svého vítěze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama