ghost-recon-bude-mit-otevrenou-betu
Novinka Ghost Recon bude mít otevřenou betu

Ghost Recon bude mít otevřenou betu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

10. 6. 2011 08:41
Reklama

Snad už za tradici lze považovat veřejně přístupné betatestování her, které se buď zcela zaměřují na multiplayer, anebo je jejich podstatnou složkou. Ačkoliv se někdy snaha mine účinkem, například v případě Test Drive Unlimited, většinou vývojáři feedback přímo od hráčů skutečně využijí ve prospěch kvality připravované hry. Snad se tak stane též u Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier, který dle aktuálních zpráv půjde do veřejné zkoušky v prvním čtvrtletí 2012, pravděpodobně ale hned v lednu.

"Máme v plánu do hry začlenit také mnoho sociálních funkcí, které podnítí v multiplayeru větší soutěživost. Zatím o tom ale musíme mlčet," konstatoval kreativní ředitel Redstormu Tommy Jacob.

Future Soldier se stane vpravdě multiplatformním titulem, což je u hry s předpokládaným hardcorovějším zaměřením vcelku překvapivé. Je očekáván v březnu 2012 na PC, PS3, X360, ale také v upravených verzích na handheldy DS, PSP a Nintendo Wii. Není tajemstvím, že Ghost Recon bude podporovat i pohybové ovládání pomocí Kinectu, jak vidíte v záznamu z E3 konference.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama