update-informacni-stripky-o-battlefield-3
Novinka Update: Informační střípky o Battlefield 3

Update: Informační střípky o Battlefield 3

Erik Omar

Erik Omar

17. 6. 2011 14:59 16
Reklama

Update: Někteří z vás si stěžovali, že gameplay PS3 verze má do grafických kvalit PC verze hodně daleko. Vězte, že jste nebyli sami, a tak logicky přišlo vyjádření přímo z DICE prostřednictvím twitteru Johana Anderssona, jednoho z grafiků, který všem vzkazuje: „Proč by někdo očekával, že bude hra na konzolích vypadat stejně jako na PC? To by přece znamenalo, že se nám PC verze nepovedla.“ Něco na tom bude.

Původní novinka: Před nějakým časem se docela dost fanoušků Battlefield 3 namíchlo kvůli exkluzivnímu DLC „Physical Warfare“, kterým měli být obdařeni pouze předobjednávající obchodního řetězce GAME v Anglii. Generální manažer DICE Karl Magnus však vše uvedl na pravou míru a upřesnil, že jde pouze o časovou exkluzivitu, a tak se ostatní pařani nemusí strachovat. I na ně se dostane a to někdy kolem Vánoc, kdy bude DLC dostupné zdarma pro všechny.

Battlefield 3 je vyhlížen jakožto potencionální pokořitel nenáviděné (ale i milované) značky Call of Duty, i proto se mu ve značné míře věnují mainstremová média. Důkazem budiž předváděčka hry v talk show Jimmyho Fallona, během které byly navíc prezentovány vůbec první záběry z konzolové verze hry. Nevypadají špatně, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama