oznameni-king-arthur-fallen-champion
Novinka Oznámení King Arthur: Fallen Champion

Oznámení King Arthur: Fallen Champion

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 6. 2011 10:14
Reklama

Pokud patříte k fanouškům série King Arthur, jistě vás potěší, že se tvůrci rozhodli vytvořit příběhový most mezí prvním a chystaným druhým dílem (King Arthur II The Role-playing Wargame) série. Samostatně hratelný mix RPG a strategie King Arthur: Fallen Champions oba tituly dějově propojí.

Hra se má už brzy objevit na digitálních distribučních službách za deset dolarů. Nabídne příběh v podání tří statečných duší – rytíře, čarodějky a proroka. Každý z nich bude v dosud neznámé oblasti až kdesi za lesy Bedegrainu plnit své vlastní úkoly. Sir Lionel, statečný rytíř z království Britannia, hodlá zachránit pannu v nesnázích. Lady Corrigan of the Sidhe, čarodějka soumraku, hledá tajné cesty, které ji dovedou k jejímu ztracenému domu v Tir na nOg. Drest the Chosen, věštec ze severu je přitahován záhadnými zvuky a vizemi, aby prozkoumal divoké krajiny.

Hrdiny nakonec svážou nitky osudu, takže budou muset spojit své síly, aby se ukázali jako šampiony v zapomenuté bitvě, která začala už před mnoha a mnoha lety. King Arthur: Fallen Champions bude oproti prvnímu dílu série více zaměřen na příběh a taktiku, hratelnost tak bude jiná. Přikládáme sadu obrázků:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama