jak-dopadla-intel-grunex-adventure
Novinka Jak dopadla Intel Grunex Adventure?

Jak dopadla Intel Grunex Adventure?

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

23. 6. 2011 09:30
Reklama

Komunita hráčů oblíbené akční počítačové hry Call of Duty 4 se sešla 11. června 2011 v pražské počítačové herně BattleZone, kde se uskutečnil prestižní turnaj Intel Grunex Adventure. Jednalo se o jeden z nejlépe dotovaných turnajů v počítačových hrách za několik posledních let!

Do Prahy se na tento offline turnaj sjely nejlepší týmy z celé České republiky. Chybět samozřejmě nemohl ani jeden z nejlepších týmů světa, bývalá sestava celku Power Gaming, kteří hráli pod názvem WHO?, jelikož jim s bývalým týmem již vypršela smlouva. Mezi dalšími adepty na vítězství byly celky eSuby či NextEvolution. Vítězové se mohli těšit na parádní ceny. První tým si odnesl nadupané herní procesory Intel Core i5-2400 a atraktivní finanční hotovost.

Celkem se na turnaji hrálo o 18 tisíc korun a další ceny v hodnotě 50 tisíc korun, jako třeba produkty od známého výrobce základních desek a grafických karet, společnosti MSI. O energii hráčů se postaraly energetické nápoje Big Shock!, kterých se vypilo téměř 250 plechovek. Zajímá Vás, jak takový offline turnaj vypadá a kdo si tyto krásné ceny vybojoval? To vše se dozvíte v nejnovější reportáži GrunexTV!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama