torchlight-se-prave-milionkrat-prodal
Novinka Torchlight se právě milionkrát prodal

Torchlight se právě milionkrát prodal

Ondřej Švára

Ondřej Švára

7. 7. 2011 09:16
Reklama

Úspěšnost her se odjakživa měřím počtem prodaných kusů. Neměnnému zákonu byznysu se však v posledních letech rapidně mění obsah. Zatímco před deseti lety byla magická laťka milionu prodaných kopií považována za jednoznačný úspěch, dnes je to spodní hranice a často měřítko podle nějž se určuje, zda se konkrétní značka dočká nějakého dalšího pokračování.

Proto možná trochu překvapuje (upřímné) nadšení lidí z Runic Games, kteří teprve po dvou letech existence jejich akčního RPG Torchlight hrdě oznamují, že se jej prodal právě milion kopií napříč platformami PC, OS X a X360.

Jsme velmi rádi, že můžeme s našimi fanoušky sdílet úspěch Torchlightu. Byla to skvělá a nemůžeme se dočkat, až splníme všechny požadavky hráčů v podobě Torchlight II, "říká prezident Runicu Travis Baldree." Nestává se každý den, abyste něčeho prodali milion, Jsme za to vděční," dodává.

Druhý Torchlight nabídne hlavně kooperativní multiplayer. Ten budete moci hrát buď po lokální síti nebo přes internet a pokud náhodou nemáte dostatečné množství kamarádů, kteří by se s vámi chtěli pouštět do setmělých kobek, tak Torchlight II nabídne i pokročilý systém matchmakingu, díky kterému si budete moci zahrát s někým na druhé straně světa. Datum vydání je stále stanoveno na letošní rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama