pirati-a-slechta-rozsiri-the-sims-medieval
Novinka Piráti a šlechta rozšíří The Sims Medieval

Piráti a šlechta rozšíří The Sims Medieval

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 7. 2011 17:07 4
Reklama

Vedle příběhového DLC pro Dragon Age 2 a destruktivní akce Burnout Crash zástupci Electronic Arts na své včerejší konferenci oznámili ještě krabicový datadisk pro The Sims Medieval, středověkou odbočku slavné série, která se nám celkem líbila.

„The Sims Medieval: Pirates and Nobles obsahuje nové varianty a možnosti řešení všech herních aspektů. Příběh začíná ve chvíli, kdy do království přicházejí piráti z Aarbyvillu a šlechta z Tredonie. Krátce poté se začíná odvíjet kolotoč šermířských soubojů, milostných afér, velkých dobrodružství i záhad. Příznivci hrdinských misí ocení nové zábavné výpravy vycházející z původní hry – např. hledání fontány mládí nebo ochrana království před zlým čarodějem,“ napsali tvůrci v tiskové zprávě.

Electronic Arts slibují i další nové prvky, kupříkladu hledání pokladů – díky mapě a práci s lopatou můžete najít zajímavé předměty pro své postavy. Oživením budou i ptáci, které mohou hráči cvičit, a mučící křeslo, v němž lze ztrestat neposlušného simíka. Novinky si fanoušci série užijí už v srpnu, na kdy je vydání The Sims Medieval: Pirates and Nobles pro PC/Mac plánováno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama