rozmary-hracu-ve-fifa-12
Novinka Rozmary hráčů ve FIFA 12

Rozmary hráčů ve FIFA 12

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 7. 2011 11:53 4
Reklama

Trable pražské Slavie mají fanoušci fotbalu v živé paměti. Klub, který se zmítal na pokraji bankrotu, nespokojení hráči, šťouravá média a hlavně dusná atmosféra neslučující se s místem pro odvádění profesionálních výkonů. Sledovat to zvenčí je sranda, což takhle si ale tuhle věc „užít“ zprostředkovaně na vlastní kůži?

Míříme tím samozřejmě k nejnovějšímu ročníku série FIFA a čerstvých detailech, které vypustil šéf značky David Rutter. V rámci kariéry, která se opět stává středobodem vašeho singleplayerového snažení, totiž bude co nejvíce popisovaných prvků, vlivů a okolností, ovlivňujících skutečný fotbal.

Pokud tedy nebudete některého hráče často stavět, vzepře se vám a bude chtít odejít, pokud se k němu nebudete chovat dobře, budete jej například penalizovat za špatný výkon, pomluví klub v médiích atd. Rutter naznačil, že možností je nespočet a hráč se v určitých momentech dostane pod tlak.

Co se týče médií, jejich práce celkově by měla více odpovídat realitě. Začnou se kolem daného týmu motat ve chvíli, kdy se zraní některá z hvězd, budou kritizovat manažera za to, když uspěchá léčbu a podobně. Kromě toho bude nutné ještě bedlivě sledovat přestupy, dát si s ohledem na zmiňované okolnosti pozor a třeba i ustoupit předsedovi klubu v nějakém jednání pro zachování pozitivní atsmoféry.

Jak se tedy zdá, po vybroušení herních mechanismů se vývojáři z EA soustředí i na drobné detaily, kterými chtějí posunout celkový zážitek kupředu. Jestli se jim to povede, či nikoliv, se dozvíme na konci září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama