irrational-games-pro-wii-u-nic-neplanuji
Novinka Irrational Games pro Wii U nic neplánují

Irrational Games pro Wii U nic neplánují

Marek Švrkala

Marek Švrkala

12. 7. 2011 12:59
Reklama

Když se ve videu promítaném na konferenci Nintenda na letošní E3 mezi obdivnými hlasy vývojářů objevil Ken Levine, mnozí fanoušci čekali, že se hry jeho studia Irrational Games už chystají na Wii U, které zde bylo představeno. Tato informace se ale nepotvrdila. „Aby bylo jasno, žádné plány na hru pro Wii U nemáme. Neříkám, že je to do budoucna vyloučeno, ovšem momentálně pro tuto platformu žádné tituly nechystáme,“ uvedl Levine pro zahraniční server IGN.

Charismatický vývojář a vášnivý pařan dále v obsáhlém rozhovoru popisoval chvíle, kdy si musí zahrát casual hříčky. „Jsem náročnější hráč, který rád leží v posteli a paří. Tam ale musím některé věci obětovat. S PS Vita a pravděpodobně i s tím, co připravuje Nintendo, se ale dostaneme do doby, kdy i v posteli, kde spí manželka, budeme moci pařit plnohodnotné hardcore tituly. To se mi hodně líbí,“ řekl Levine, který také ocenil dvě analogové páčky, jimiž bude možné hry na Wii U ovládat.

Chlapíci z Irrational Games momentálně připravují Bioshock Infinite pro PC a obě next-gen konzole. Vedle něj ve studiu tvoří také nový Bioshock pro PS Vita. Dříve se spekulovalo, že by mohlo jít o port některého staršího titulu, není tomu ale tak. „Je to nová hra, je vybudována úplně od základů. Pro lidi bude divná a překvapí je. Port Bioshocku pro PS Vita klidně může vzniknout, ten ale nemusíme dělat my. Naší filozofií je riskovat a překvapit hráče,“ pochlubil se Levine.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama