swtor-vam-ma-vydrzet-az-do-duchodu
Novinka SWTOR vám má vydržet až do důchodu

SWTOR vám má vydržet až do důchodu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 7. 2011 16:02 4
Reklama

V kontrastu s tím, že některé multiplayerové značky vypínají své servery už po pár obchodně nevydařených měsících, zní jedna nová zpráva z Bioware takřka neuvěřitelně. Studio prý plánuje budoucnost svému nadcházejícímu MMO Star Wars: The Old Republic na „desítky let dopředu“.

Prohlásil to kreativní ředitel studia James Ohlen a svoji prognózu považuje za adekvátní především s ohledem na skutečnost, že hra obsahuje hned devatenáct ucelených galaktických světů. To už je sama o sobě těžko představitelná vlastnost a Ohlen ještě dodává, že hlavní galaxie bude ve hře neustále bobtnat o nová a nová prostředí skrz pravidelné aktualizace. „Předpokládáme, že v roce 2025 budeme mít ve hře asi pět set světů,“ prozrazuje manažer a aniž by řekl cokoliv dalšího, naznačuje nám, že SWTOR bude mít asi velmi silný mikrotransakční systém, neboť rozšiřovat desítky let hru za jednorázovou cenu z obchodu by byla i pro Bioware komerční sebevražda.

Každopádně letos na Vánoce dostane jeden z našich recenzentů pěkný, ale též velmi nevděčný dárek. Hodnotit hru, která je na jedné straně obrovská a na straně druhé paradoxně stále velmi neúplná, bude tvrdý oříšek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama