dead-island-bude-zpracovan-take-knizne
Novinka Dead Island bude zpracován také knižně

Dead Island bude zpracován také knižně

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 7. 2011 18:31
Reklama

Vydavatelství Deep Silver se maximálně snaží, aby se jeho akce Dead Island dostala do podvědomí co největšímu počtu hráčů. Po geniálním traileru, jímž hra zaujala letos v únoru, se začalo mluvit o filmovém ztvárnění hry. Jeho osud je zatím nejasný, už nyní je ale jisté, že téma bude zpracováno knižně. Román na motivy Dead Island připraví Mark Morris, anglický spisovatel. Přestože u nás Morris zatím není příliš známý, v Británii si již vybudoval jméno, a to hlavně u fanoušků hororů, pro které připravil více než deset knih. Vedle nich se podílel také na knižní adaptaci seriálu Doctor Who.

„Stejně jako celý svět jsem na začátku tohoto roku i já žasl nad skvělým trailerem Dead Island. Proto jsem byl nadšen možností jej zpracovat knižně. Dead Island nabízí bohatý exotický svět plný zajímavých postav, nádherných lokací a dokonalého zombie chaosu. Nejvíce mě ale zaujalo, že za neutichající akcí se skrývá komplexní a propracovaný příběh. Jsem rád, že jej mohu rozvíjet,“ uvedl Mark Morris, držitel British Fantasy Award za rok 2007.

Román Dead Island v anglicky mluvících zemích vyjde na začátku září letošního roku, tedy v době, kdy bude na pultech obchodů také samotná hra. Uvidíme, zda se chystaná knížka objeví také v České republice.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama