vvvvvv-v-treti-akci-humble-indie-bundle
Novinka VVVVVV v třetí akci Humble Indie Bundle

VVVVVV v třetí akci Humble Indie Bundle

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 7. 2011 08:37 7
Reklama

Fanoušci nezávislé scény mohou využít další akci "zaplať, kolik chceš". V rámci nabídky Humble Indie Bundle 3 za cenu, jakou si sami určí, získají pětici nezávislých titulů – Crayon Physics Deluxe, Hammerfight, VVVVVV, And Yet It MovesCogs. Výběr her je znovu velmi kvalitní a rozmanitý, takže si na své přijdou milovníci plošinovek, logických kousků i nenáročných akcí, jak jednoduše zjistíte z recenzí na našem serveru.

Oproti standardní ceně v obchodech ušetříte až 50 dolarů. Organizátoři ze studia Wolfire Games upozorňují, že hry fungují na PC, Linuxu a Maxu, a to bez jakéhokoli DRM. Můžete si je ale integrovat pod svůj účet na Steamu. Zvolenou částku lze tradičně dále rozdělit mezi nezávislé vývojáře, charitativní nadace Electronic Frontier Foundation a Child's Play Charity a samotné organizátory.

Humble Indie Bundle 3 po 16 hodinách, kdy je v prodeji, využilo téměř 90 tisíc zájemců, kteří utratili přes 420 tisíc amerických dolarů. Průměrná útrata zatím činí necelých 5 dolarů, tvůrce Minecraftu – notch – ale přispěl více než 4 tisíci dolary. Sám také vytvořil level pro skákačku VVVVVV, který je jedním ze speciálních bonusů nabídky. Kolik do lákavé sady nezávislých her investujete vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama