druhy-dil-borderlands-na-gamescomu
Novinka Druhý díl Borderlands na GamesComu

Druhý díl Borderlands na GamesComu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 8. 2011 12:47 1
Reklama

Včerejší neoficiální informace se dnes proměnily v realitu. Společnost 2K Games totiž oficiálně oznámila pokračování akčního RPG Borderlands od studia Gearbox Software. Druhý díl osobité hry vyjde na PC, Xbox 360 a PlayStation 3 ve fiskálním roce 2013. Převedeme-li tento údaj do života obyčejných smrtelníků, dostaneme období začínající prvním dubnem příštího roku a končící jarem roku 2013.

„Borderlands 2 obsahuje nové postavy, schopnosti, prostředí, nepřátele, zbraně a zařízení, které spolu s mnoha inovativními nápady doplní ambiciózně podaný příběh,“ píše se v tiskové zprávě. „Hráči budou v dosud neprozkoumaných místech Pandory odhalovat různá tajemství a záhady světa Borderlands.“

Konkrétnější zatím autoři nebyli, dalších informací se ale určitě dočkáme ještě tento měsíc na GamesComu, kde bude ukázka Borderlands 2 prezentována. Dojmy vám samozřejmě přímo z místa přineseme. Už nyní ale očekáváme, že studio Gearbox Software naváže na vydařenou hratelnost prvního dílu, který v naší recenzi dostal vynikajících devět bodíků. Přikládáme obrázek z magazínu Game Informer, v jehož zářijovém čísle se objeví velké preview Borderlands 2.

Druhý díl Borderlands na GamesComu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama