indie-bundle-3-uz-vydelal-pres-milion
Novinka Indie Bundle 3 už vydělal přes milion

Indie Bundle 3 už vydělal přes milion

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 8. 2011 20:45 6
Reklama

Aktualizováno: Organizátoři právě spustili další lákavý bonus. K šestici titulů přidali pět kousků, které se už prodávali v rámci druhé akce Humble Indie Bundle. Hry Braid, Cortex Command, Machinarium, Osmos a Revenge of the Titans získá každý, kdo zaplatí více, než je průměrná cena prodaného balíčku (momentálně 4.93 dolaru). Všichni, kdo si Humble Indie Bundle 3 pořídili do dnešních 19:30 hodin, dostanou zmíněnou pětici automaticky zdarma! V novém balíčku se tak za skvělou cenu objevuje už jedenáct titulů. Nevyužít takto lákavou akci by byl hřích...

Původní zpráva: Také třetí Humble Indie Bundle je velmi úspěšný. Zájemci za balíček her v další akci „zaplať-kolik-můžeš“ zaplatili za první týden, kdy je v prodeji, už přes milion amerických dolarů. Pokud jste se stále ještě nerozhodli, zda do nabídky investovat, pak vězte, že je nyní ještě lákavější.

Organizátoři ze studia Wolfire Games k původní pětici (Crayon Physics Deluxe, Cogs, VVVVVV, Hammerfight a And Yet it Moves) zdarma přidali ještě šestou hru – top down střílečku Steel Storm: Burning Retribution, kterou představuje další video, jímž Wolfire Games na koupi Humble Indie Bundle 3 lákají. Druhým bonusem je bezplatný přístup do Minecraftu, majitelé balíčku mohou indie hit loňského roku zkoušet až do 14. srpna.

Nabídka potrvá ještě téměř týden. Zatím ji využilo necelých 230 tisíc hráčů, kteří utratili bezmála 1,1 milionu amerických dolarů. Průměrná útrata je 4.8 dolarů, částka se podle platforem výrazně liší. Nejštědřejší jsou tradičně uživatelé Linuxu. Více se dozvíte přímo na stránkách akce, kde můžete balíček jednoduše zakoupit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama