mrknete-na-sedm-minut-z-bety-diabla-3
Novinka Mrkněte na sedm minut z bety Diabla 3

Mrkněte na sedm minut z bety Diabla 3

Marek Švrkala

Marek Švrkala

3. 8. 2011 11:50 3
Reklama

V posledních dnech se o třetím Diablu mluvilo skutečně dost. Blizzard totiž oznámil kupu novinek, ovšem některé hráče příliš nepotěšily. Kritiku schytala hlavně nutnost být při hraní stále připojen k internetu, a to i v single-playeru. Pokud vás ale už diskutování o tomto kroku Blizzardu unavilo, máme pro vás něco, co opět probudí váš zájem o jednu z nejočekávanějších her posledních let. Na YouTube se totiž objevila videoukázka z chystané betaverze.

Během sedmi minut uvidíte v akci pětici hrdinů. Barbar, čaroděj (Wizard), mnich (Monk), šamana (Witch Doctor) a lovec démonů (Demon Hunter) si úspěšně poradí s nepřáteli v prvním aktu hry pomocí rozličných zbraní, technik a kouzel. Z nepřátel tradičně padá bohatý loot, který tentokrát bude předmětem byznysu na aukčním portálu Battle.Netu, kde hráči nově budou se zbraněmi a dalším zařízením obchodovat za reálné peníze.

Betaverze by měla odstartovat na přelomu léta a podzimu letošního roku, podrobné informace o tom, jak se do ní přihlásit, naleznete přímo na stránkách Blizzardu. Pokud se na vás usměje štěstí, budete si moci vyzkoušet právě lokace (okolí New Tristramu) z přiloženého videa, a to za všechny zmíněné postavy v mužské i ženské verzi. Střetnete se se zlem, které vychází z Tristramské katedrály, hlavním nepřítelem bude Skeleton King známý už z prvního dílu. Povídání ale už bylo dost, teď se podívejte, jak se Diablo 3 hraje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama