bethesda-tvrdi-ze-hry-jsou-drahe
Novinka Bethesda tvrdí, že hry jsou drahé

Bethesda tvrdí, že hry jsou drahé

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

4. 8. 2011 13:36 14
Reklama

O vývoj série The Elder Scrolls se už drahnou dobu stará Todd Howard, a jelikož jde o člověka, který se v branži pohybuje dlouho, jeho názor má určitou váhu. Věnujme mu proto chvilku pozornosti, Howard totiž tvrdí, že hry jsou příliš drahé.

Obvyklá cena her je v USA stanovena na obligátních 59,99 dolarů, což je podle Howarda příliš mnoho. Nekonkrétně naznačuje, že mnozí vývojáři nabízí za tento obnos peněz neadekvátní míru obsahu/zábavy a naznačuje, že sám by raději vyzkoušel více her s cenou kolem 20 dolarů, nežli platil za jednu šedesátidolarovou. Na druhou stranu si ale Howard pochvaluje, že si tohoto neduhu všimli ostatní a ceny PC a mobilních her jdou pozvolna dolů.

Co se týče připravovaného pátého dílu série Skyrim, Howard otevřeně tvrdí, že v tomto případě se vyplatí oněch 60 dolarů investovat. Sám se nechce řadit ke zmiňované skupině vývojářů, kteří šidí hráče na obsahu a naznačuje, že si Skyrim udrží vaší pozornost dlouhou dobu. Už se těšíme na zjištění, kolik je na tom všem pravdy, Skyrim vychází v listopadu a přinejmenším počasí naznačuje, že se zima blíží!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama