vyvoj-torchlightu-2-bezi-podle-planu
Novinka Vývoj Torchlightu 2 běží podle plánu

Vývoj Torchlightu 2 běží podle plánu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 8. 2011 09:37
Reklama

Milovníci hack and slash akcí se v následujícím půlroce mají na co těšit. Diablo 3 by mohlo vyjít ještě letos před Vánocemi, jako předkrm pak na podzim poslouží druhý Torchlight. Jeho vývoj běží podle plánu, studio Runic Games do něj vrhá všechny síly. „Vyjde na podzim. Je to jisté, stoprocentní – určitě tento rok a ne v zimě. Vše běží podle plánů, v červenci jsme je splnili, takže to do podzimu stihneme,“ uvedl pro Eurogamer Max Schaefer, šéf Runic Games.

Americký tým Runic Games tvoří pouhých třicet členů, proto se studio zaměřuje vždy na jeden projekt. Po dodělání Torchlightu 2 pro PC přijde na řadu verze pro Mac. Poté se šikovné ruce studia zřejmě vrhnou na port pro Xbox 360, s ním ale tvůrci čekají problémy, a to kvůli paměťovému omezení konzole. „Udělat přímý port bude vzhledem k velikosti druhého dílu o dost komplikovanější. Hru tak pravděpodobně budeme muset totálně předělat,“ potvrdil Schaefer, který upozornil, že již první díl se na Xboxu 360 při velkém počtu postav na obrazovce zpomalil.

Přestože priority studia jsou nyní jinde, stále nezapadl ani koncept onlinovky ze světa Torchlightu. „Pořád ji máme v plánu. Ovšem nevíme, kdy se na ní vrhneme. Máme ale mnoho dobrých nápadů. Vše zvážíme, až zjistíme, jak si povede Torchlight 2,“ uzavřel Schaefer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama