v-borderlands-2-bude-nova-ctyrka-hrdinu
Novinka V Borderlands 2 bude nová čtyřka hrdinů

V Borderlands 2 bude nová čtyřka hrdinů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 8. 2011 18:32
Reklama

Velké představení pokračování komiksové akce Borderlands sice proběhne až příští týden na Gamescomu, první informace ale unikly už nyní, a to díky střípkům z magazínu Game Informer. Víme tak, že se na planetu Pandora nevrátíte s Mordecaiem, Lilith, Brickem a Rolandem. Stará známá čtveřice z jedničky se ve hře objeví pouze v roli NPC postav, v hlavní roli ji vystřídají noví hrdinové, třeba Salvador (na obrázku), který může najednou používat jakoukoli zbraň v obou rukách. I s novou partou zabijáků ale bude hratelnost obdobná, důraz je totiž opět kladen na kooperaci až čtyř hráčů, jíž budou upravena i vozidla.

Tvůrci dále slibují vylepšení umělé inteligence, a to jak u nepřátel, tak u NPC. Rozhovory s postavami budou zajímavější a více interaktivní, nepřátelé se zase v bitvách zachovají inteligentněji. Přislíbeny jsou i napínavější úkoly. Znovu se můžete těšit na robota Claptrapa a další vtipné nepřátele. Zbrusu nové ale budou zbraně, tvůrci se rozhodli je kompletně vyměnit. Novinkou je také Eridium, speciální element, jenž funguje jako herní platidlo. Eridiem lze rovněž vylepšovat zbraně a vozidla.

Americké studio Gearbox Software připravuje Borderlands 2 pro fiskální rok 2013 (období začínající prvním dubnem příštího roku a končící jarem roku 2013) na PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

V Borderlands 2 bude nová čtyřka hrdinů
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama