counter-strike-global-offensive-oficialne
Novinka Counter-Strike: Global Offensive oficiálně

Counter-Strike: Global Offensive oficiálně

Erik Omar

Erik Omar

12. 8. 2011 17:22 16
Reklama

Update: Společnost Valve právě oficiálně oznámila Counter-Strike: Global Offensive (hravá zkratka CS:GO). Spekulace z dnešního odpoledne se tak ukázaly jako pravdivé. Hra vyjde na začátku roku 2012 pro PC (Steam), PSN i XBL.

Původní zpráva: Legendární sérii Counter-Strike, která se za dobu své existence stala jedním z hlavních pilířů světové progamingové scény, s největší pravděpodobností čeká zbrusu nové pokračování s podtitulem Global Offensive. Informaci přinesl progamingový server ESEA, jehož zhruba dvacet vybraných členů mělo být údajně pozváno do sídla společnosti Valve, aby hru vyzkoušeli a podělili se s vývojáři o názor profesionálních hráčů.

I když zatím nové CS nebylo oficiálně potvrzeno, všechno nasvědčuje tomu, že borci z ESEA nelžou. Dokonce již vytvořili informační stránku, na níž odkazují na několik důkazů včetně příspěvku Jesse Cliffea, tvůrce originální CS, který vyvěsil v oficiální Valve diskuzi a napsal v něm právě domnělý název hry: „Global Offensive“.

Z dostupných informací dále vyplývá, že by se nové CS mělo v mnohém vrátit ke kořenům, konkrétně k CS 1.6. Beta by pak prý měla být spuštěna někdy na podzim. Vše se totiž musí stihnout doladit do jara, kdy má Counter-Strike: Global Offensive vyjít.

Znovu připomínáme, že jde o nepotvrzené spekulace. Na druhou stranu existuje mnoho důkazů, které jasně potvrzují, že se můžeme začít těšit na další pokračování jedné z nejslavnějších videoherních sérií na světě. Oficiálního oznámení se tak dost možná dočkáme příští týden v Německu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama