namorni-bitvy-ve-world-of-battleships
Novinka Námořní bitvy ve World of Battleships

Námořní bitvy ve World of Battleships

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 8. 2011 09:44
Reklama

Studio Wargaming.net ještě ani nespustilo World of Warplanes a už oznamuje další projekt na poli free-to-play válečných MMO. Po tancích (World of Tanks) a letadlech se dočkají také milovníci námořních lodí. Běloruští vývojáři Wargaming.net totiž připravují World of Battleships. „Lidé vždycky chtěli ovládnout všechny elementy – zemi, vodu a vzduch. S World of Tanks, World of Warplanes a World of Battleships umožníme hráčům zdolat všechny mety najednou,“ pochlubil se Victor Kislyi, šéf studia Wargaming.net.

World of Battleships bude vycházet z tradičního modelu série, tvůrci tak slibují jednoduchý interface, praktické ovládání a vynikající hratelnost. Trojice her bude sdílet stejný ekonomický systém, hráči si budou moci rozdělovat své zdroje napříč všemi tituly a postupovat tak stejně.

Na moři ve World of Battleships se objeví spousta válečných lodí z 20. století. Křižníky budou mít unikátní vlastnosti – odliší je palebná síla, rychlost, brnění a výdrž (některé kousky uvidíte ve screenshotech). Hratelnost oživí propracované mapy s měnícím se počasím. To vynikne i díky realistické grafice, která hráčům z bitev přinese epické zážitky. World of Battleships zatím nemá stanovené datum vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama