odhalena-ctvrta-postava-z-torchlightu-2
Novinka Odhalena čtvrtá postava z Torchlightu 2

Odhalena čtvrtá postava z Torchlightu 2

Marek Švrkala

Marek Švrkala

1. 9. 2011 11:45
Reklama

Přestože je druhý Torchlight daleko větším projektem než jednička, jeho celosvětová cena zůstane v budgetové rovině dvaceti amerických dolarů. „Vždy bylo naším cílem za tuto cenu nabídnout mimořádně kvalitní titul,“ uvedl Max Schaefer, šéf studia Runic Games. „Každý, kdo chce Torchlight 2, si jej bude moci bez problémů dovolit, a to jak při hraní s kamarády online nebo po síti, tak v offline single-playerovém režimu bez jakýchkoli dalších poplatků.“ Uvedená budgetová cena ovšem pravděpodobně nebude platit pro oficiální českou krabicovou verzi (titulky), kterou připravuje Cenega.

Chlapíci z Runic Games odhalili také čtvrté hratelné povolání. Dosud známou trojici (Berserker, Outlander a Engineer) doplní Embermage, jehož kouzla s různými elementy (oheň, led a blesky) jistě budou na potvory v nových a rozsáhlejších náhodně generovaných světech platit. Fanoušci Torchlightu se dále mohou těšit na vše dobré z prvního dílu. Hlavním vylepšením je vedle množství nových předmětů, lepší grafiky, příjemnějšího vyprávění příběhu a odladěnějších herních mechanismů multiplayer. Kooperace bude přístupná velmi jednoduše díky vyspělému matchmakingu.

Tvůrci zatím nesdělili, kdy přesně hra vyjde. Avšak očekáváme ji ještě před koncem letošního roku. Torchlight 2 by se tak mohl stát velmi příjemným předkrmem před třetím Diablem. Projekt Runic Games sice nemá takové jméno, příznivou cenou, přátelskou politikou k hráčům a chytlavou hratelností by ale mohl nalákat velký počet pařanů.

Odhalena čtvrtá postava z Torchlightu 2
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama