max-payne-bude-bojovat-na-mobilech
Novinka Max Payne bude bojovat na mobilech

Max Payne bude bojovat na mobilech

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 9. 2011 15:40 2
Reklama

Třetí díl akční série Max Payne by měl vyjít příští rok v březnu na PC a konzolích Xbox 360 a PlayStation 3. Rockstar do vývoje projektu vložil velké peníze, podle analytika Arvinda Bhatiay může dokonce jít o částku převyšující 100 milionů amerických dolarů. Minimálním cílem distributora tak bude prodání 4 milionů kopií. To vzhledem k úspěchu předchozích dílů rozhodně není nereálné číslo, vydavatelství ale bude muset značku hráčům znovu připomenout.

Část reklamní kampaně už se rýsuje, chlapíci z Rockstaru totiž připravují upravenou verzi prvního dílu pro mobily. „Hra v HD grafice a texturách ve vysokém rozlišení bude těžit z aktuálních mobilních technologií, které umožní nastavitelné ovládání a podporu bezdrátových ovladačů,“ upozorňuje zástupce Rockstar Games, jenž ale nesdělil, kdy hra vyjde. Odtajněny nebyly ani platformy, iOS a Android jsou ale žhavými kandidáty.

Jeden termín známe už nyní, příští středu večer se dočkáme premiérového traileru, jímž Rockstar třetí díl série Maxe Payne představí. Těšíme se!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama