prvni-dil-strilecky-crysis-miri-na-konzole
Novinka První díl střílečky Crysis míří na konzole

První díl střílečky Crysis míří na konzole

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 9. 2011 13:41 12
Reklama

Aktualizováno: Vývoj konzolového portu Crysis potvrdil sám Cevat Yerli, boss Cryteku. „Lidé se nás dlouho ptali, zda dokážeme udělat Crysis 1 na konzole. Už na tom po nějakou dobu tajně pracujeme. Půjde o digitálně distribuovaný titul. Vypadá prostě skvěle,“ svěřil se Yerli serveru GameTrailers. Upřesněna byla také cena, na síti Xbox Live zaplatíte 1600 Microsoft bodů, z peněženky ve službě PlayStation Network budete muset vytáhnout 20 dolarů.

Původní zpráva: First-person střílečka Crysis, která se v roce 2007 stala grafickým benchmarkem PC hraní, míří také na konzole, kde vyjde výhradně digitálně. Potvrdily se tak červencové spekulace. Na sítích Xbox Live a PlayStation Network se hra objeví už příští měsíc, tedy v říjnu. Přesné datum zatím stanoveno nebylo, neznáme ani cenu. Už se ale můžeme podívat na trailer, jímž zástupci Electronic Arts a studia Crytek port Crysis slavnostně odhalili.

Konzolová verze hry bude oproti originálu vylepšená, tvůrci slibují „nové nasvícení, efekty a ovládání Nanosuit obleku.“ Podrobnosti ale zatím zveřejněny nebyly, takže netušíme, do jaké míry se hra na konzolích odliší. Sci-fi střílečka Crysis si pozornost fanoušků tohoto žánru nepochybně zaslouží, a to nejen pro úžasnou grafiku. Vždyť v naší recenzi před čtyřmi roky obdržela vynikající devítku!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama