vampire-the-masquerade-bude-mmo
Novinka Vampire: the Masquerade bude MMO

Vampire: the Masquerade bude MMO

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 9. 2011 14:07
Reklama

Přeměna na online hru s digitální distribucí je dnes jedním z nejschůdnějších způsobů, jak vrátit světu herní značku, o které si původní majitel myslel, že již nemůže nikdy uspět. Stalo se to sérii Age of Empires, stalo se to RPG sáze Wizardry a stejný osud čeká pravděpodobně i Vampire: the Masquerade.

Tedy snad. Islandští CCP Games stále tvrdí, že hra je ve fázi vývoje a nelze ji čekat dřív než za dva roky, přesto je její vydání podle komunitního serveru World of Darkness jisté a autoři na něm aktuálně zveřejnili i několik základních bodů, které hru dobře charakterizují. Tak například každý hráč bude ve Vampire MMO začínat jako běžný smrtelník a upírem se stane, jen pokud bude chtít. Celý hru pak může dokonce prožít bez kapky vysáté krve. Pro oba typy lidí však bude platit známý zákon Konečné smrti.

Děj hry má být svým způsobem také unikátní. CCP nechtějí vytvářet klasické příběhové RPG, spíše se pokusí moderovat zážitky všech hráčů prostřednictvím mnoha dílčích příběhových linek a nahodilých událostí.

Více informací o Vampire: the Masquerade MMO (to berte jako pracovní název) hodlá studio vypustit během příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama