dc-universe-online-od-rijna-jako-f2p
Novinka DC Universe Online od října jako F2P

DC Universe Online od října jako F2P

Maggot

Maggot

22. 9. 2011 15:59
Reklama

Akční fenomén DC Universe Online představuje masivní online titul se super hrdiny univerza DC v hlavní roli. Bavíme se tu o desítkách ikon jako je Batman, Superman, Green Lantern či Wonder Woman, zasazených do rozsáhlého online světa, který se objevil nejenom na PC, ale také na PlayStation 3, kde zaujal pozici vůbec první masivní online hry. Jak ovšem oznámila sama Sony, se svou hrou přechází pod taktovku free-2-play modelu, díky čemuž bude hra zdarma stažitelná i hratelná od října tohoto roku. Sony veřejně hlásá, že do nového bojového režimu nepřechází z důvodu nedostatku financí nebo chabého počtu hráčů. Ať už je pravda kdekoliv, každý si vybere co mu vyhovuje.

Koncept samozřejmě tvoří bezplatné hraní, ovšem se značnými omezeními. S "Free" statusem získáte přístup do všech původních oblastí a instancí, k dispozici máte sloty pro dvě postavy a nikdo vám samozřejmě neupře možnost se přidat k jakékoliv straně. Zároveň si lze prostřednictvím mikrotransakcí koupit jednotlivě další rozšíření hry a pokud měsíčně utratíte alespoň 5 dolarů, obdržíte status "Premium", který se vyznačuje větším počtem slotů pro charaktery, inventář a větší peněžní limit. Poslední hladinu tvoří rank "Legendary", jenž vás vyjde na 15 dolarů měsíčně, za něž obdržíte navíc ještě všechna DLC zdarma.

Což je rozhodně férová nabídky, ovšem ne pro úplně všechny hráče. Zatím nepadlo slovo o odškodnění těch, kteří si hru koupili, nebo dokonce těch, kteří si předplatili doživotní tarif v první fázi hry. Z morálních důvod se tedy od Sony čeká, že těmto lidem nějaký z výše zmíněných statusů přihraje bez větších námitek. Přesto se k tomu ještě musí vydavatel opětovně vyjádřit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama