batman-byl-dokoncen-na-pc-se-opozdi
Novinka Batman byl dokončen, na PC se opozdí

Batman byl dokončen, na PC se opozdí

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 9. 2011 18:09 3
Reklama

Vývojářský tým Rocksteady Studios se pochlubil dalším trailerem, v němž představuje záporáky z chystané akce Batman: Arkham City. Joker tentokrát nebude hlavním zlounem (tímto titulem se může chlubit šílený doktor Hugo Strange), ovšem i tak z něj jde strach, jak můžete dobře posoudit z videa, kde uvidíte také Jokerovu partu. Zelenohlavý týpek je ale jasným favoritem, vždyť má neuvěřitelné charisma!

Vývoj pokračování úspěšného Arkham Asylum už protnul cílovou rovinku, základní verze hry byla dokončena a odeslána do lisoven. Nyní se tvůrci zaměřují na DLC, jimiž Arkham City dále rozšíří. Konzolisté (Xbox 360 a PlayStation 3) se Batmana dočkají 21. října, PCčkáři si ale budou muset počkat.

Vydavatelství Warner Bros totiž na počátku tohoto týdne bez bližšího vysvětlení oznámilo, že verze pro PC dorazí se zpožděním. Majitelé PC se tak nového dobrodružství netopýřího muže dočkají až v listopadu, přičemž přesné datum dosud zveřejněno nevylo. Ještě před vydáním hry se na trhu objeví soundtrack, který se hemží zajímavými kapelami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama