diablo-3-vyjde-na-zacatku-pristiho-roku
Novinka Diablo 3 vyjde na začátku příštího roku

Diablo 3 vyjde na začátku příštího roku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 9. 2011 13:22 2
Reklama

Přestože mnozí z vás asi doufali, že Blizzard Diablo 3 stihne vydat ještě letos, nakonec se tak nestane. Asi nejočekávanější hra současnosti se na trh dostane až na začátku příštího roku, což dnes potvrdil sám šéf Blizzardu. „Každá naše hra nás láká k tomu, abychom ji vydali co nejdříve. Do Diabla III jsme ale nevložili tolik úsilí, abychom jej vydali nedodělané,“ uvedl Mike Morhaime, CEO Blizzardu.

Čas, který vývojáři mají, investují do prodloužení betatestu (pozvánku pravděpodobně dostane více zájemců) a řádného vyladění hry. „Betatest běží velmi dobře. Těšíme se, že ve zbývajícím čase připravíme hráčům zážitek, který naplní naše vize a očekávání pařanů,“ vysvětlil Morhaime a upozornil, že příští rok bude pro Blizzard plný práce a pro jeho fanoušky plný zábavy.

Třetí díl slavné série hack and slash RPG tak na pulty obchodů dorazí na začátku příštího roku, což je vůbec první konkrétnější termín, který vyšel přímo z úst zástupců Blizzardu. Někteří fanoušci už si hru mohli vyzkoušet díky betatestu, o jehož startu jsme vás informovali. V betě lze projít část prvního aktu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama