prvni-informace-o-dead-space-3
Novinka První informace o Dead Space 3

První informace o Dead Space 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 9. 2011 10:51
Reklama

Minulý týden internetem prohučelo video, ve kterém se na okamžik mihne logo Dead Space 3. Jeho amatérské grafické zpracování v nás ale vyvolali skepsi, a ačkoliv jsme přiznali, že Dead Space 3 se stoprocentně objeví, nečekali jsme první vážnější informace tak brzy.

Od stejného zdroje, který předpověděl oznámení Syndicate, se totiž objevily detaily ohledně Dead Space 3, a pokud jsou pravdivé, vypadá to na velmi zajímavý posun série.

První větší změnou má být prostředí. Po vesmírné lodi a vesmírné stanici se s Isaacem přesunete na planetu Tau Volantis, která je všechno jen ne přívětivým místem k životu. Povrch planety pokrývá led, teploty klesají hluboko pod bod mrazu a co chvíli řádí na ledových planinách blizard. Nikoho pak asi nepřekvapí, že právě na téhle planetě Isaac ztroskotá a není sám.

Fakt, že kromě něj přežili i jiní lidé, ale Isaac nezná, a tak se naslepo vydává do opuštěné stanice, aby našel úkryt před sněhem. Ve stanici však kromě úkrytu nalezne také dalšího přeživšího, který je zraněný a umírá. V poslední chvíli se Isaac dozví, že pád lodi přežili další a mezi nimi i Ellie, kterou určitě znáte z předchozích dílů.

V průběhu hraní se Isaac s Ellie shledá, na scéně se objeví další postava, Jennifer a vše se začne zamotávat. Do děje pak samozřejmě vstoupí i příšery, které by ale neměly útočit brutální silou, nýbrž pomocí svých myslí. Uvidíme tedy, co je na tom všem pravdy...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama