homefront-bude-nejlepsi-hra-cryteku
Novinka Homefront bude nejlepší hra Cryteku

Homefront bude nejlepší hra Cryteku

Ondřej Švára

Ondřej Švára

28. 9. 2011 05:10 1
Reklama

Hodně sebevědomě a zároveň s (povinným) nadšením přistupuje Crytek k nové autorské výzvě, kterou mu dohodilo vydavatelství THQ. Před týdnem se herní svět dozvěděl, že Crytek přebírá značku Homefront k tvorbě druhého dílu po zaniklých newyorských Kaos Studios a šéf studia Cevat Yerli narovinu říká, že H2 bude nejlepší hra, kterou studio ve své době vyrobí.

Její magická formule se bude podle Yerliho skládat ze zkušeností studia tvořit výjimečné a od zbytku světa odlišné first person akce, ale zároveň ze snahy udělat nový Homefornt trochu jiný, než je Crysis nebo Far Cry. "Crysis je Crysis a Homefront bude Homefront," říká Yerli. Hry se prý liší jak v rozsahu, tak i zaměřením. Zda jen tématickém, nebo i herně typovém (hardcore vs. mainstream) je zatím téma pro hádky u pytle s buráky.

Yerli už dříve prohlásil, že v Homefrontu vidí hodně skrytého potenciálu a že při správném přístupu z něj může být pořádný herní blockbuster. Stačí značku ještě více zpropagovat, zlepšit ovládání a prodloužit singleplayerovou kampaň.

Homefront 2 bude ve vývoji odteď minimálně dva roky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama