k-valve-se-chodi-protestovat-za-half-life-3
Novinka K Valve se chodí protestovat za Half Life 3

K Valve se chodí protestovat za Half Life 3

Ondřej Švára

Ondřej Švára

28. 9. 2011 07:52 7
Reklama

S tím jak se stupňuje nervozita fanoušků ze stále neohlášeného Half Lifu 3, dochází před vývojářskou budovou Valve k pikantním situacím. Lidé se tu totiž pravidelně scházejí k mírumilovným protestům právě za vývoj zmíněné hry a Valve jim pak nosí jídlo, nebo je vezme na exkurzi.

K  Valve se chodí protestovat za Half Life 3
i Zdroj: Hrej.cz

Obrázek u textu pochází z letošního srpna z ulice Bellevue ve Washingtonu, kde Valve sídlí. Kanadská dvojice se tu zakempovala s výmluvnými transparenty a donutila Gaba Newella vylézt ven a nechat se s nimi aspoň vyfotit.

Gabe už to bere jako součást svého povolání. Protesty před washingtonským ústředím firmy se totiž opravdu stupňují. "Kolik lidí může Half Life donutit vejít do ulic? No třeba to zjistíme," směje se Newell. Poslední setkání s fanoušky zažil před pár dny. Protože na ně nějaký horlivý člověk z budovy zavolal policii, odebral se opět za nimi až na trávník a začal k nim promlouvat. Bavil se nakonec i se zasahujícím strážníkem, z něhož se nakonec vyklubal fanoušek Team Fortress. "Prohlásil něco ve stylu: chlapi, chápu vás, taky si dojdu pro transparent," vzpomněl Newell.

Protest gradoval svačinou. "Donesli jsme těm lidem pizzu, protože měli jen láhve s pitím a chtěli u nás vydržet dva dny," říká šéf Valve. Pak je vzal na prohlídku firmy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama