zaplat-kolik-muzes-za-frozen-synapse
Novinka Zaplať, kolik můžeš, za Frozen Synapse

Zaplať, kolik můžeš, za Frozen Synapse

Marek Švrkala

Marek Švrkala

30. 9. 2011 18:42 2
Reklama

Aktualizováno: Provozovatelé pokračují v tradici postupného rozšířování balíčku, jehož cenu si zájemci určují sami. Nabídku tak obohatila experimentální adventura Trauma, která určitě stojí za zkoušku. Všichni, kdo Humble Indie Bundle zakoupili ještě před přidáním hry do nabídky, ji dostanou (na Steamu se momentálně prodává ze 5 Euro) navíc zdarma. 

Původní zpráva: Pokud vás v naší recenzi zaujala tahová taktická akce Frozen Synapse a dosud čekáte na vhodnou slevovou akci, kdy si ji koupit, pak přišla nyní. Hra nezávislého studia Mode7 se totiž objevila v další nabídce Humble Indie Bundle, kde za hru zaplatíte tolik, kolik sami zvolíte. V aktuálním balíčku je Frozen Synapse jediným titulem, ovšem provozovatelé akce přináší tradiční bonus – stačí zaplatit více, než je aktuální průměrná cena (momentálně 4.55 dolarů), abyste získali starší Humble Frozenbyte Bundle, v němž se objevily projekty finského studia Frozenbyte – skákačka Trine Trine, střílečky Shadowgrounds a Shadowgrounds: Survivor, dále prototyp zrušené akce Jack Claw a rozpracovaná fyzikální puzzle hříčka Splot, kterou získáte po jejím dokončení.

Všechny tituly klasicky fungují ve verzích pro Windows, Linux a Mac, a to bez jakékoli DRM ochrany, přičemž si je dokonce můžete aktivovat na Steamu a dalších vybraných službách. Nákupem balíčku lze navíc přispět na charitu, investovanou částku je totiž možné rozdělit mezi vývojáře, provozovatele a charitativní organizace. The Humble Frozen Synapse Bundle si zatím zakoupilo 100 tisíc lidí, kteří do balíčku investovali téměř půl milionu amerických dolarů. Na to, abyste k této částce přispěli také vy, máte ještě dvanáct dní. Stačí zabrousit na stránky projektu a připravit si svou PayPal peněženku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama