fifa-12-zaziva-obrovsky-launch
Novinka FIFA 12 zažívá obrovský launch

FIFA 12 zažívá obrovský launch

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

3. 10. 2011 13:58 4
Reklama

Za kolébku fotbalu se obecně považuje Velká Británie, není se proto čemu divit, že Britové doslova baští sérii FIFA. Aktuální ročník, který v mnoha směrech převyšuje o rok staršího předchůdce, zaznamenal obrovský zájem a s tím spojený třetí nejrychlejší nástup do prodeje v historii Velké Británie.

Pokud byste chtěli znát jména dvou úspěšnějších her, vězte, že jde o Modern Warfare 2 a další Call of Duty, konkrétně Black Ops. V porovnání s předchozím dílem FIFA pak jde o 18procentní nárůst v prodejích a cca 35procentní zvýšení zisku. Nikoho asi nepřekvapí, že nejvíce se prodávají konzolové verze hry, když si z celkového koláče ukousl Xbox 360 54 procent a PS3 o deset méně.

Lehkým součtem vám pak musí vyjít, že na zbývající platformy, tedy PC, PSP, 3DS, PS2 a Wii vychází dohromady 2 procenta. V potaz ale ještě vezměte fakt, že do výsledného skóre nejsou započítávány hry prodané skrze digitální distribuci, zejména PC verze tak na tom možná nebude tak špatně, jak se může na první pohled zdát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama