mass-effect-3-bude-mit-multiplayer
Novinka Mass Effect 3 bude mít multiplayer

Mass Effect 3 bude mít multiplayer

Ondřej Švára

Ondřej Švára

10. 10. 2011 08:12
Reklama

Od červnové E3 se množí spekulace o tom, zda Mass Effect 3 bude nebo nebude mít kooperativní multiplayer. Jako by se bez něj opravdu nemohl obejit, vždyť Dead Space jako důkaz o nepotřebnosti onlinu v příběhové hře stačí. Nicméně různé herní magazíny z celého světa se teď předhánějí v zaručených zprávách přímo od zdrojů o tom, že co-op v Mass Effectu skutečně bude. Začátkem září to se svým článkem udělal italský Playstation magazín, začátkem října pak pomocí reklamy na online poukázku jihoafrický Xbox World a nyní díky rozhovoru přímo s vývojáři australské PC PowerPlay.

To tvrdí, že multiplayer je hotovou věcí. Redaktoři totiž odcestovali přímo do edmontonských kanceláří Bioware, aby se na online součást hry osobně podívali. A u té příležitosti si o onlinu popovídali s ředitelem produkce Casey Hudsonem.

Mass Effect 3 bude mít multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz

Na základě výletu Australanů do Kanady může obálka aktuálního vydání časopisu hlásat: "Multiplayer přichází do Mass Effectu 3. Bojujte po boku svých kamarádů, protože galaxie jde do války".  Nové číslo PowerPlaye vychází devatenáctého října.

K oficiálnímu představení multiplayeru pro Mass Effect 3 by mělo dojít už brzy, snad ještě do konce října. Hra vychází 6. března 2012.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama