grand-theft-auto-3-slavi-desetilete-vyroci
Novinka Grand Theft Auto 3 slaví desetileté výročí

Grand Theft Auto 3 slaví desetileté výročí

Erik Omar

Erik Omar

13. 10. 2011 14:10 1
Reklama

Update: Android zařízení, na kterých rozjedete GTA III do kapsy;

  • Android mobily: Droid X2, HTC Evo 2, LG Optimus 2X, Motorola Atrix, Samsung Galaxy S2
  • Android tablety: Acer Iconia, Asus Eee Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 1

Originální zpráva:

Studio Rockstar slaví desáté narozeniny svého opus magnum Grand Theft Auto III. Kulatiny u tak významné hry nemůže tak významné studio odbýt dortem a písničkou „Hodně štěstí, zdraví!“. Namísto toho Rockstar hře dopřeje nový slušivý kabátek v rámci znovuvydání v krásné výroční krabici a to pravděpodobně 22. října, jelikož přesně na ten den připadá ono kulaté výročí.

Vedle speciální edice se však objeví i mnohem zajímavější verze pro iPhone 4S, iPad 2 (ostatní iOS zařízení bohužel nedisponují dostatečným výkonem) a některé Android zařízení, která by se dle oficiálních zdrojů měla dokončit a začít prodávat do konce podzimu.

A aby toho nebylo málo, na stránkách Rockstar Warehouse můžete i z České republiky předobjednávat akční figurku Claudea, hrdiny třetího GTA (do prodeje jde 20. října). Vedle samotného plastového zločince v krabičce najdete i nezapomenutelnou oranžovou kombinézu věznice města Liberty City a sadu zbraní. Spolu s postavičkou lze koupit i stylovéplakáty.

GTA III je vskutku legendou, která stojí za moderní podobou žánru městské akce, což připomíná i otec série Sam Houser: „GTA III nám ukázal potenciál open-world her. Ta hra pomohla dotvořit vizi naší společnosti, a tu jsme rozvíjeli s každým dalším titulem.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama