batman-arkham-city-vyuzije-online-pass
Novinka Batman: Arkham City využije Online Pass

Batman: Arkham City využije Online Pass

Marek Švrkala

Marek Švrkala

14. 10. 2011 15:54 17
Reklama

Doufali jste, že si Batman: Arkham City budete moci bezplatně vyzkoušet pomocí hratelné ukázky? Pak máte smůlu, studio Rocksteady totiž potvrdilo, že demoverzi této komiksové akce nepřipravuje. „Mnoho z vás se nás na demo Batman: Arkham City ptalo, a tak chci vše vysvětlit. Víte, že lidé z Rocksteady na hře dva roky tvrdě pracují, aby vytvořili to nejlepší, co s Batmanem dovedou a stihli to do 21. října. Bohužel to znamená, že nezbyl čas na připravení demoverze. Není v plánu ani v budoucnu,“ vysvětlila Sarah Wellock, komunitní manažerka studia Rocksteady.

Batman: Arkham City se na pulty obchodů ve verzích pro Xbox 360 a PlayStation 3 dostane za týden, PC verze přijde na řadu až v listopadu. Zahraniční recenzenti nešetří vysokými známkami, a tak je na co se těšit. Jedno zklamání pro vás ale přece jen máme. Zahraniční server Eurogamer totiž zjistil, že hra bude využívat Online Pass, který znehodnotí bazarové prodeje. K hraní za sličnou Catwoman (cca 10 procent všech misí + challenge mód) totiž bude třeba speciální jednorázový kód (bude přibalen při nákupu přímo z obchodu). Bez něj se sice Catwoman objeví jako součást příběhu, ovšem hratelné mise s ní budou uzamknuty. Dobrodružství ale přesto půjde dokončit. Speciální kód si zájemci budou moci dokoupit za 800 Microsoft bodů nebo 10 dolarů.

Online Pass sice je hráčům dobře známý, ovšem zatím byl využíván zejména pro multiplayer jako zpoplatnění nákladů pro udržování serverů. Použití pro odemknutí části singleplayerové kampaně jistě hráče nepotěší, dá se tak čekat vlna kritiky a nespokojenosti. Boj s prodej her s druhé ruky myslí někteří vydavatelé skutečně vážně. Přikládáme čerstvý trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama