bioware-priblizuje-sw-the-old-republic
Novinka BioWare přibližuje SW:The Old Republic

BioWare přibližuje SW:The Old Republic

Maggot

Maggot

18. 10. 2011 16:12
Reklama

Pokud u vás o letošních Vánocích nebudou svítit světélka na stromku, určitě to budou světelné meče a siluety rytířů z univerza Star Wars. Je to tak, tolik vyhlížené masivní RPG s přídomkem The Old Republic se konečně dobelhá na trh a aby hráči nevychladnuli, doktorské duo Muzyka a Zeschuk pro ně připravilo několik nových informací, týkajících se samotné hratelnosti a obsahu. V den spuštění hry bude k dispozici celkem 15 instancí, neboli dungeonů, neboli míst, na které se zkrátka vyplatí svou postavu opravdu vylepšovat. Jejich dostupnost a nástrahy se samozřejmě budou odvíjet podle požadavků na maximální úroveň hráče a příběhového dění. Což znamená, že některé z nich nebudete moci navštívit, dokud se nepřehoupnete přes určitou událost v rámci příběhové kostry.

Tyto tzv. Flashpointy bude možné opakovat za účelem získání dalších odměn a zkušeností, pakliže je ovšem dokončíte poprvé, otevřou se znovu v mnohem těžší verzi, aby byly dostatečnou výzvou i pro silnější hráče. BioWare zároveň oznámilo, že ve hře nebude přítomný systém, který bude automaticky svolávat hráče z guildy, všichni se tedy budou muset na místo setkání dostavit včas a sami, čímž, dle slov samotného Raye Muzyky, dochází k mnohem přirozenější integraci do herního světa. Každá ze tříd navíc nabídne nejenom odlišný pohled na příběhový celek, ale těšit se můžete také na rozdílný progres v rámci jednotlivých úkolů. Chcete-li příklad, jakože určitě chcete, jako Jedi vezmete cestu k cíli oklikou díky speciálním akrobatickým možnostem, zatímco se jako psanec zkrátka probijete hordou nepřátel. Nečekejte výrazné zjednodušení, jako spíše trošku odlišné pojetí stejně obtížných situací.

Spolu s těmito informacemi byla představena i poslední instance Void Star pro Warlords souboje, tedy PvP mód, kde se utkají přímo hráči. Ta představuje velkou vesmírnou loď, kde musí týmy spolupracovat, aby položily / deaktivovaly časované nálože a urvaly si tak cenné bodíky k týmovému skóre. Jak EA přislíbila, Star Wars: The Old Republic bude právem jednou z největších her letoška. A to po všech směrech. Nezapomeňte, že zásoby budou zpočátku omezené, chcete-li od Ježíška svou porci midi-chlorianů, měli byste jej donutit hru předobjednat ihned.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama