blizzard-predstavil-datadisk-pro-wow
Novinka Blizzard představil datadisk pro WoW

Blizzard představil datadisk pro WoW

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 10. 2011 19:35 14
Reklama

Letošní Blizzcon začal hezky z ostra. Blizzard totiž na zahajovacím ceremoniálu oznámil další datadisk pro populární MMO World of Warcraft.V pořadí čtvrté rozšíření s názvem Mists of Pandaria přináší Pandarii, nový kontinent plný svěží vegetace, a s ním spojenou novou rasu – pandereny (pandy). Hru obohatí i nová hratelná třída – mnichové jsou specialisté na starodávná bojová umění. Jejich unikátní schopnosti můžete využít pro obranu, útok i uzdravování.

Příběh se bude točit kolem války mezi Hordou a Aliancí, spolu s novými hrdiny se budete moci připojit k libovolné straně – pandareni jsou totiž nezávislí. Pařani se vedle nového herního prostředí, které je plné hlubokých lesů, pohoří zahalených oblaky a exotických tvorů, mohou těšit také na zvýšení level capu na 90, přepracovaný systém talentů, nové dungeony do challenge módu, PVE scénáře a systém bojování mazlíčků, který si nepochybně získá popularitu hlavně v Asii. Připomíná totiž Pokémony.

Blizzard navíc spustil speciální akci v rámci nového předplatného World of Warcraft Annual Pass. Pokud si WoWko nyní pořídíte na celý rok dopředu (cena je 13 Euro na měsíc), získáte jako bonus nejen přednostní vstup do betatestu datadisku Mists of Pandaria, ale i možnost stáhnout si digitální kopii Diabla 3 zdarma. Jde tak o velmi atraktivní nabídku, která je ale určena pouze pro stávající hráče, nové účty ji nemohou využít.

Přikládáme první záběry z chystaného datadisku. Datum, kdy miliony milovníků největší onlinovky vstoupí do Pandarie zatím není známé, očekáváme jej ale v druhé polovině příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama