ve-sberatelske-edici-diabla-3-bude-lebka
Novinka Ve sběratelské edici Diabla 3 bude lebka

Ve sběratelské edici Diabla 3 bude lebka

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 10. 2011 20:22 2
Reklama

Blizzard na právě probíhajícím Blizzconu asi neodhalí datum vydání třetího Diabla, ovšem i tak se o chystaném hack and slash RPG dozvíme spoustu zajímavých informací. Fanoušky určitě potěší limitovaná sběratelská edice, kterou Blizzard dnes představil. Lebka, jíž v ní najdete, totiž vypadá opravdu pěkně a jistě se bude vyjímat ve vašem pařanském doupěti. Naopak spíše praktická je 4GB USB flashka ve tvaru Soulstone.

Ve sběratelské edici Diabla 3 bude lebka
i Zdroj: Hrej.cz

V krabici se dále objeví Blu-ray/DVD s "Behind the scenes" záběry, v nichž uvidíte více než hodinu rozhovorů s lidmi, kteří se na Diablu 3 podílejí. Na videu se jistě objeví také výtvarníci a skladatelé. Jejich práci budete moci sledovat nejen ve hře, ale i v 208stránkovém art booku a v soundtracku s 24 skladbami. Vedle hmatatelných věcí nechybí ani herní předměty, jimiž si majitelé sběratelské edice obohatí Diablo III, ale i World of Warcraft a StarCraft II. Detailní popis všech bonusů naleznete zde.

Cena speciání edice Diabla 3 zatím nebyla zveřejněna, jejího odhalení se dočkáme v následujících měsících. Na závěr přikládáme čerstvé příběhové video a připomínáme, že Diablo 3 bezplatně získají hráči, kteří si WoWko předplatí na celý rok v rámci služby Annual Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama