grand-theft-auto-v-oficialne-oznameno
Novinka Grand Theft Auto V oficiálně oznámeno

Grand Theft Auto V oficiálně oznámeno

Maggot

Maggot

25. 10. 2011 11:20 19
Reklama

Dřívější spekulace se nakonec ukázaly býti pravdivé – Rockstar totiž dnes oficiálně oznámil pokračování legendární sandbox série Grand Theft Auto s regulérní číslovkou 5. Ke hře dokonce spustil i náhledovou stránku, na níž stojí, že se traileru dočkáme již 2.11., tedy příští týden ve středu. Zde končí veškerá oficiální fakta a dáváme vám prostor ke spekulacím.

Oznámení nového dílu série GTA je pravidelně nepochybně jednou z největší událostí herního byznysu, ostatně, není se čemu divit, oblíbenost všech doposud vydaných her podtrhuje nejen jejich status mezi komunitou, ale také obrovská prodejní čísla. Podívali jsme se do imitací Londýna, Miami, Los Angeles, kam se ale podíváme tentokrát? Lokalita hry je pravděpodobně jedním z těch prvků, o němž se bude hojně diskutovat až do samotného vydání hry. Co také čekat od kombinace velkého města, téměř absolutní volnosti a propojení s místním podsvětím?

Grand Theft Auto V oficiálně oznámeno
i Zdroj: Hrej.cz

Ptáme se tedy vás – kam byste se rádi podívali, případně, kam se podíváme s pátým dílem? Logo a styl číslovky pak může leccos napovědět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama