wow-mists-of-pandaria-a-nove-rozhrani
Novinka WoW: Mists of Pandaria a nové rozhraní

WoW: Mists of Pandaria a nové rozhraní

Maggot

Maggot

25. 10. 2011 14:14 1
Reklama

Že pandy nejsou ta miloučká a bezbranná stvoření jsme se přesvědčili již mockrát, i Blizzard, který momentálně vyvíjí datadisk Mists of Pandaria pro World of Warcraft, o tom ví své. Do hry totiž s novou částí světa přibude i nová rasa Pandarenů, orientálních stvoření, která se v průběhu hraní mohou libovolně přidat jak k Hordě, tak k Alianci. Jakmile hráč dosáhne 10. úrovně, může si vybrat, k jaké frakci se přikloní.

V ten moment by ovšem mohl nastat zmatek, zejména v případě PvP soubojů, kde se mezi sebou řežou výhradně živí hráči. Vývojáři pro tyto účely tvoří úplně nové uživatelské rozhraní, díky němuž nejen dobře poznáte, zdali se jedná o přítele nebo ne, jeho využití najdou PvP souboje obecně. „Chystáme nové uživatelské rozhraní, díky kterému poznáte, jestli se díváte na přítele nebo nepřítele, což je jeden z aspektů, který se za tu doby ohromně vyvinul,“ říká producent Ray Cobo.

Změna v rozhraní s největší pravděpodobností jediná, Ray totiž zároveň dementuje, že by zástupci pandího hnutí mohli získat odlišná brnění pro každou z frakcí, díky čemuž by údajně ztratili unikátní vzhled. Otázkou samozřejmě je, zdali to bude stačit. V soubojích, kde se řeže dvacítka medvědů, bude zaručeně rušno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama