magicku-obohati-strasidelne-rozsireni
Novinka Magicku obohatí strašidelné rozšíření

Magicku obohatí strašidelné rozšíření

Marek Švrkala

Marek Švrkala

28. 10. 2011 11:53
Reklama

Svět akčního RPG Magicka je znovu ve vážném problému. Tentokrát jej ohrožují mýty Cthulhu, a tak se s kouzelníky budete muset vydat do temného dobrodružství a svět zachránit. DLC Magicka: The Stars are Left si bere to nejlepší z populárních strašidelných záhad Cthulhu a hráči se tak mohou těšit na skvělou zábavu, kterou tradičně oživí všudypřítomné vtípky. Tvůrci si prý dělají srandu i z Minecraftu, což nám k očekávanému hernímu světu moc nepasuje, ale budiž. Vývojáři už několikrát prokázali, jak osobitý humor mají.

Jádrem zatím největšího rozšíření povedené hry bude nová kampaň, v níž se objeví sedm typů hrozivých nepřátel, dva bossové a jejich nohsledi. Kouzelníci se dále mohou těšit na nové róby, kouzla, předměty a achievementy. Datadisk obohatí i challenge mód, a to o dvě mapy. Všeho bychom se měli dočkat letos v zimě, zatím ale není jasné, kolik za chystané rozšíření zaplatíme.

Už nyní se ale studio Arrowhead pochlubilo příjemným rozhodnutím, které povzbudí kooperativní zábavu. Pokud chcete s mýty Cthulhu bojovat společně s kamarády, pak stačí, aby si datadisk Magicka: The Stars are Left zakoupil hráč, jenž hru hostuje – ostatní si budou moci kampaň užívat i bez zakoupení vlastní kopie. Přikládáme nicneříkající trailer a šestici obrázků, v nichž uvidíte nová prostředí a nepřátele:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama